fbpx

Scrie un comentariu

Dans

Sâmbătă, 27 octombrie, formația Cercului de Dans-Modern Bam-Bum de la Clubul Copiilor Turda, a participat la a III-a editie a Festivalul Internațional de Muzică si Dans ,,Transylvanian Stars" , desfășurat la Tg.Mures.

 

În cadrul festivalului, concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni și pe categorii de vârstă. Prima secțiune s-a adresat Pop-Rock, Jazzului, a doua Folclorului iar a treia secțiune Coregrafiei. Concurenții au fost evaluați de un juriu de prestigiu național si internațional din: Italia, Polonia, Portugalia, Ungaria si România.

Pe parcursul celor doua zile de festival, sala ansamblului ,,Muresul'' a răsunat de vocile tinerilor interpreți si de ritmurile talentaților dansatori.

Formația Bam-Bum, condusă de profesor Heller Daniela, s-a înscris în concurs la secțiunea Dans-modern cu un Hip-hop la categoria D. Munca le-a fost încununată cu Trofeul secțiunii. Din componența trupei fac parte elevele: Butnar Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Foia Maria, Hanc Xenia, Hotea Alexandra, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela si Tat Medeea.


Felicitări tuturor si succes la viitoarele competiții !

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator