m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Juniori Republicani: Evoluții bune pentru juniorii turdeni în Campionatele Naționale

zamblau eugen
floris

După cinci etape disputate până acum în Campionatele Naționale U-19 și U-17, formațiile de juniori republicani de la Arieșul Turda au rezultate bune.

 

Juniorii U-19 ocupă locul cinci, având două victorii și două înfrângeri, și un golaveraj de 13-13. Formația turdeană a început cu o înfrângere, 1-2 pe terenul celor de la Bihorul Oradea, pentru ca în etapa a doua să stea. În cea de-a treia etapă, Arieșul s-a impus în fața celor de la Electrica Baia Mare, scor 4-2. A urmat apoi o înfrângere pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare, scor 8-1, pentru ca în partida din etapa a cincea, Turda să se impună în fața celor de la LPS Satu Mare, scor 7-1. Pentru juniorii turdeni urmează partida de sâmbătă, de pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Juniorii U-17 au început și ei cu o înfrângere, scor 0-1, pe terenul Universității Cluj, pentru ca în etapa a doua să stea. A urmat apoi o serie excelentă, de trei victorii consecutive: 8-0 contra celor de la Electrica Baia Mare, 5-1 pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare și 3-1 contra celor de la LPS Satu Mare. La fel ca și juniorii U-19, turdenii vor evolua sâmbătă, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Pentru echipa de seniori urmează partida din deplasare, contra Unirii Dej, vineri, începând cu ora 14:00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: