fbpx

Scrie un comentariu

juniori republicani

După cinci etape disputate până acum în Campionatele Naționale U-19 și U-17, formațiile de juniori republicani de la Arieșul Turda au rezultate bune.

 

Juniorii U-19 ocupă locul cinci, având două victorii și două înfrângeri, și un golaveraj de 13-13. Formația turdeană a început cu o înfrângere, 1-2 pe terenul celor de la Bihorul Oradea, pentru ca în etapa a doua să stea. În cea de-a treia etapă, Arieșul s-a impus în fața celor de la Electrica Baia Mare, scor 4-2. A urmat apoi o înfrângere pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare, scor 8-1, pentru ca în partida din etapa a cincea, Turda să se impună în fața celor de la LPS Satu Mare, scor 7-1. Pentru juniorii turdeni urmează partida de sâmbătă, de pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Juniorii U-17 au început și ei cu o înfrângere, scor 0-1, pe terenul Universității Cluj, pentru ca în etapa a doua să stea. A urmat apoi o serie excelentă, de trei victorii consecutive: 8-0 contra celor de la Electrica Baia Mare, 5-1 pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare și 3-1 contra celor de la LPS Satu Mare. La fel ca și juniorii U-19, turdenii vor evolua sâmbătă, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Pentru echipa de seniori urmează partida din deplasare, contra Unirii Dej, vineri, începând cu ora 14:00.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator