fbpx

Scrie un comentariu

u 10turda

Grupa juniorilor născuți în anul 2008 participă în aceste zile la Cupa Stelele Centenarului, competiție amicală rezervată copiilor ce se desfășoară pe Arena Națională din București.

 

Juniorii turdeni fac parte din grupa a 5-a, alături de Real Crângași, ACS Pro Girugiu și CSF Sparta Chișinău.

În total, participă 64 de echipe, împărțite în 16 grupe, de câte patru echipe. În primul, Arieșul Turda a terminat la egalitate, scor 1-1, contra celor de la Sparta Chișinău.

Juniorii sunt antrenați de Adrian Coman, cel care ne-a declarat: „Este cel mai puternic turneu din țară, la care am avut onoarea să particip împreună cu acești copii. Este un turneu pe care ei o să-l țină minte având în vedere că se joacă în incinta Arenei Naționale. Este un turneu la care copiii pot să își arate abilitățile împotriva echipelor din restul țării. Din punct de vedere organizatoric turneul este excepțional (ținând cont că am participat și cu juniorii C în vară la turneul de la Mangalia) organizat de aceeași oameni. Țin să felicit copiii pentru implicare. Din acest turneu ei o să rămână cu câteva amintiri frumoase care o să conteze în viața lor de sportivi.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator