fbpx

Scrie un comentariu

sopor dej

Două dintre echipele din zona Turzii care evoluează în liga a patra a județului Cluj, au evoluat ieri în cadrul etapei cu numărul 11.

 

Într-un meci disputat dimineața de la ora 11, Viitorul 2014 Sopor a pierdut în fața echipei a doua a Unirii Dej, scor 4-2. Meciul a început practic de la 1-0 pentru oaspeți, aceștia reușind să marcheze prin Borșan, chiar în primul minut. Alex Tamaș a reușit să restabilească egalitatea în minutul 32, însă tot oaspeții au intrat în avantaj la cabine, Papp readucând Unirea II în avantaj.

În partea a doua, Popa și Papp au urcat scorul la 4-1, pentru ca Raul Mureșan să marcheze ultimul gol al partidei, stabilind și scorul final. În cele 90 de minute, gazdele au ratat și două lovituri de la 11m.

Etapa viitoare, Viitorul 2014 Sopor va sta.

VIITORUL 2014 SOPOR – UNIREA II DEJ 2-4 (A.Tamaș 32`, Mureșan 89` / Borșan 1`, Papp 43`, 75`, Popa 65`)

Viitorul 2014 Sopor: Barta – Cecălăcean, Galea, Moldovan, Mornea, Mureșan, Rus, A.Șoancă, Ogrean, A.Tamaș. N.Tamaș. Au mai evoluat: Mocan, D.Șoancă, Crișan, Moldovan.

După înfrângerea usturătoare cu CSM Câmpia Turzii, Arieșul Mihai Viteazu s-a impus contra celor de la CFR Dej, scor 2-1.

Alin Cîțcăuan a deschis scorul încă din minutul 4. Lucian Mărie a marcat pentru 2-0 și a adus „liniștea” pentru echipa din comuna de lângă Turda. CFR-ul a marcat golul de onoare prin Popan, stabilind și scorul final.

Etapa viitoare, Arieșul Mihai Viteazu va primi vizita celor de la Sporting Apahida.

CFR DEJ – ARIEȘUL MIHAI VITEAZU 1-2 (Popan 78` / Cîțcăuan 4`, Mărie 49`)

Arieșul Mihai Viteazu: D.Silaghi – Buglea, Balint, N.Crișan, Macula, Linca, Cîțcăuan, German, Siecoban, Mărie, Ș.Silaghi. Au mai evoluat: Zbâncă, Pârțilă, Mureșan.

foto: arhivă TurdaNews

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator