BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

maria morar

Tânăra turdeancă Maria Simina Morar (11 ani) a cucerit patru medalii de aur la European Karate Championship, Malta, 2018! A cucerit cea mai prețioasă medalie în competițiile de kata individual, kumite individual, kata pe echipe și kumite rotativ, concurând pentru clubul clujean Politehnica Cluj, unde este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko.

 

În urmă cu circa o lună de zile, Maria Simina Morar a câștigat 3 medalii într-o competiție internațională desfășurată în Cehia, la 9th Czech International Open Karate Championship desfășurat la Praga.

Maria Morar a câștigat două medalii de aur la kata și la kumite individual, iar cu echipa a luat o medalie de argint la proba de kata.

Primul succes de anvergură al tinerei turdence a venit în anul 2016, pe când avea 9 ani. La Montichiari (Italia), pe vremea când concura de la Karate Club Turda, Maria Simina Morar a câștigat două titluri de campioană mondială, la kumite individual și la kata individual.

Ulterior, a câștigat numeroase alte premii în competițiile internaționale de karate, în tricoul echipei Politehnica Cluj, unde s-a transferat datorită talentului său deosebit și posibilităților de perfecționare pe care le avea la dispoziție.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator