fbpx

Scrie un comentariu

box trif

Tânărul boxer turdean Busuioc Alexandru, în vârstă de 14 ani, antrenat de Augustin Trif la clubul sportiv turdean Box Trif, a câștigat azi medalia de aur la categoria 46 kg, la Campionatul Național de box pentru cadeți, care a avut loc la Satu Mare.

 

Tot de la același club, boxerul Suciu Alexandru (18 ani, categoria 60 kg) a câștigat medalia de bronz la Cupa României la tineret care a avut loc la Sighișoara, nu cu mult timp în urmă. După prestația sa, Suciu Alexandru a intrat în atenția unor cluburi cu renume din țară, fiind curtat de către acestea.

Antrenorul clubului turdean a demonstrat că și boxerii turdeni pot face performanță, urcând pe podiumul unor competiții naționale, secretul succesului său fiind munca și seriozitatea.

Clubul turdean ACS Box Trif Turda face selecție permanentă pentru copii și tineri născuți înainte de anul 2011, înscrierea și participarea la cursuri fiind gratuită.

Cei interesați se pot prezenta la sala de sport de la Colegiul Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu” Turda (lângă Primărie), în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00 sau pot solicita relații suplimentare la telefoanele: 0751-332972 sau 0740-402556.

Vezi mai jos cum a boxat Busuioc Alexandru în semifinală:

Mai jos aveți evoluția lui Suciu Alexandru, din semifinala Cupei României la tineret:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator