fbpx

Scrie un comentariu

ariesul mv csmct

Daca in urma cu o etapa, la scorul de 4-0 pentru formatia lor, fotbalistii de la CSM Campia Turzii trebuiau sa intre la cabine dupa numai 16 minute de joc, fortati de faptul ca echipa adversa a ramas in doar 6 jucatori pe teren, miercuri după-amiază, in etapa intermediara, jucata pe terenul echipei Ariesul Mihai Viteazu, pofta de joc a fost de nestavilit, iar acestia s-au impus cu scorul de 3-1 (2-1), intr-un meci in care puteau sa mai inscrie mult mai multe goluri.

 

Inaintea disputarii acestui meci ambele echipe aveau o zestre de 13 puncte adunate, dar la finalul acestei intalniri echipa din Campia Turzii s-a distantat la trei puncte de echipa din Mihai Viteazu si a urcat pana pe locul 4 in clasament.

Partida jucata pe o vreme rece si pe un vant puternic a debutat cum nu se poate mai bine pentru gazde, care in minutul sase au reusit sa deschida scorul prin Marie, care a fost servit ideal in careul oaspetilor, de unde l-a executat pe portarul oaspetilor, Rotaru, si putinii spectatori prezenti la meci sperau intr-o victorie a gazdelor.

Bucuria gazdelor nu a durat mult deoarece dupa alte sapte minute a iesit la "rampa" mijlocasul celor din Campia Turzii, Tescar, care a reusit pana la pauza o "dubla", cu doua goluri frumoase, primul in minutul 13, atunci cand finalizat cu un sut din voleu la coltul lung, din careul mare, iar celalalt gol inscris in minutul 39, tot cu un sut, dar de data aceasta trimis de la circa 20 de metri.

Odata reveniti de la cabine, gazdele au intrat intr-un joc de uzura, actiunile lor se terminau undeva la 20 de metri de poarta aparata de Rotaru, in timp ce oaspetii ratau pe banda rulanta la poarta aparata de Miclaus.

Lovitura de gratie a venit in minutul 73, atunci cand "omniprezentul" Danut Stefan a luat mingea de la mijlocul terenului, pleaca in slalom printre fundasii celor de la Ariesul, il dribleaza inclusiv pe portarul Miclaus si inscrie in poarta goala, un gol ce a consfiintit victoria celor de la CSM Campia Turzii.

Pana la finalul partidei am mai avut de consemnat doar schimbarea facuta de cei de la CSM, care l-au introdus in teren pe Fekete, dar pe postul de atacant, in timp ce acesta de obicei apara buturile CSM-ului si eliminarea jucatorului echipei Ariesul, Crisan Catalin, pentru injurii adresate arbitrului acestei intalniri.

Ariesul Mihai Viteazu  -  CSM Campia Turzii   1-3 (1-2)

Marcatori: Marie '6 pt.Ariesul/respectiv Tescar '13, '39, Danut Stefan '73 pt.CSM

Ariesul Mihai Viteazu: Miclaus - Gearman, Crisan.M, Buglea, Botas, Kiesz ('58, Catcauan), Muresan ('46, Crisan), Silaghi, Balint, Marie, Popescu.

Antrenor: Lucian Rosu

CSM Campia Turzii: Rotaru - Tarcea, Sur, Soporan, Moldovan, Tescar, Nicola ('79, Fekete), Stefan Danut, Oroian, Chisu, Dudas.

Antrenori: Valentin Sandru (principal) si Dorin Rosu (secund).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator