fbpx

Scrie un comentariu

sopor dej

Viitorul 2014 Sopor și Unirea Tritenii de Jos au pierdut partidele din etapa a IX-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj. Adversarii formațiilor din zona Turzii au fost Someșul Gilău, respectiv Someșul Dej.

 

Unirea Tritenii de Jos a pierdut, scor 3-0, contra celor de la Someșul Dej, formație care se află pe ultima treaptă a podiumului. Toate cele trei goluri au fost marcate în partea a doua a partidei, după ce și oaspeții au avut șansele lor de a marca.

Formația fraților Pintilie rămâne pe locul 11 al clasamentului, urmând ca etapa viitoare să evolueze contra celor de la Olimpia Gherla, într-o partidă care se va desfășura la Triteni.

SOMEȘUL DEJ – UNIREA TRITENII DE JOS 3-0 (Boerean 69`, 80`, Cîmpean 78`)

Unirea Tritenii de Jos: Rusu – Bărbos, Bituleanu, A.Gall, Indreica, Ludușan, Petrea, A.Pintilie, Podariu, Sașa, Tot. Au mai evoluat: Chiorean, S.Gall, Nemeș, Paleoca

Nici cei de la Viitorul 2014 Sopor nu au avut mai mult noroc, pierzând pe teren propriu, scor 2-3, contra celor de la Someșul Gilău. Oaspeții au reușit să intre în avantaj la pauză, 1-0, după care Viitorul a reușit să egaleze prin Cecălăcean. Gilău a revenit în avantaj, 1-2, dar același Cecălăcean a reușit să restabilească egalitatea. În ultimul minut de joc, Someșul a reușit să înscrie și să plece de la Frata cu toate cele trei puncte.

După această înfrângere, Viitorul rămâne pe locul 13, urmând ca etapa viitoare să joace pe terenul celor de la Supporter 2.0

VIITORUL 2014 SOPOR – SOMEȘUL GILĂU 2-3 (0-1)

foto: arhivă TurdaNews

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator