fbpx

Scrie un comentariu

potaissa csmbuc

Potaissa Turda a pierdut fără drept de apel la CSM București, în ceea ce a fost considerat ”derby-ul etapei”. Turdenii nu s-au ridicat la pretențiile unui derby decât în prima repriză (când au fost conduși cu 13-16), după care au avut un debut dezastruos în partea secundă, reușind un singur gol în primele 10 minute, timp în care bucureștenii s-au desprins la 24-14!

 

Practic, aici s-a decis partida, pentru că până la final handbaliștii turdeni nu au mai avut puterea să mai facă ceva notabil, iar CSM București s-a impus la 11 goluri, în condițiile în care poarta noastră a fost inexistentă în partea secundă, gazdele având doar 2 aruncări nefructificate!

Pentru Potaissa Turda au marcat: Răzvan Pavel, Huba Talas, Ionuț Rotaru - câte 4 goluri, Teodor Pințoiu - 3 goluri, Gică Cîntec, Cristian Ghiță, Radu Lazăr, Marius Szoke - câte 2 goluri, Dragoș Iancu - 1 gol.

„La CSM ne deplasăm cu un lot extrem de restrâns numeric, mulți jucători de baza fiind accidentați și nerefăcuți pentru acest meci extrem de dificil și de important. Suprasolicitarea lotului existent a lăsat urme adânci în tonusul echipei noastre, jucătorii de baza acuzând o oboseală mare acumulată”, declara președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, înaintea acestei confruntări.

După această înfrângere drastică, Potaissa Turda riscă să cadă până pe locul 7 în clasament, momentan fiind pe locul 5, la 6 puncte de liderul CSM București.

Din această etapă, până acum, s-au mai disputat jocurile U Cluj - Dunărea Călărași 28-42 și CSM Bacău - HC Buzău 30-25.

În etapa viitoare, Potaissa Turda va avea o nouă deplasare dificilă, la Steaua București.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator