fbpx

Scrie un comentariu

csm ct armenopolis

Doar 13 minute efective de joc, dupa care altele trei minute cu un jucator al oaspetilor intins pe iarba, "accidentat" si cu arbitrul Sorin Vadana, care a fluierat finalul partidei dupa 16 minute, in intalnirea din Liga a IV-a dintre CSM Campia Turzii si Armenopolis Gherla.

 

Partida jucata pe Stadionul Municipal "Mihai Adam" din Campia Turzii a inceput cu o formatie vizitatoare care a venit la acest meci cu doar 7 jucatori si era de asteptat ca partida sa se termine repede, oaspetii avand "antecedente" in cea ce priveste abordarea meciurilor in astfel de situatii.

Din pacate, observator la aceasta partida a fost chiar presedintele AJF Cluj, Marc Vasile, care ar trebui sa ia unele masuri drastice impotriva gherlenilor si a altor echipe care desconsidera aceasta competitie, mai ales ca echipele cu care aceste formatii joaca investesc bani pentru a participa, in timp ce unele isi bat joc pur si simplu de celelalte competitoare si de campionat.

Intalnirea s-a incheiat foarte rapid cu scorul de 4-0, dupa golurile marcate de Chisu, in minutele 2 si 5, in timp ce celelalte goluri au fost inscrise de Nicola, in minutul 9 si Danut Stefan in minutul 11.

Din unele considerente, am hotarat ca sa va prezint doar echipa CSM Campia Turzii, care a inceput in urmatoarea formatie: Rotaru - Moldovan.M, Sur, Oroian, Nicola, Chisu, Tescar, Dan Stefan, Oltean, Tarcea, Pop.

A mai intrat Petrovan, in timp ce pe banca de rezerva au mai fost Mathe, Szasz, Pozmosan, Chira, Fekete.

Antrenor principal: Valentin Sandru.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator