fbpx

Scrie un comentariu

volei etapa1

Seria meciurilor grele din debutul Diviziei A1, la volei masculin, continua pentru formatia CSM Campia Turzii, care sambata 20 octombrie, incepand cu orele 18.00, va intalni in cadrul etapei a II-a, in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din localitate, echipa CSM Bucuresti.

 

Aceasta este a treia partida pentru voleibalistii CSM-ului, in decursul unei saptamanii, iar acestia spera ca in ciuda infrangerilor suferite in primele doua meciuri, cu Arcada Galati si Dinamo Bucuresti, in meciul contra formatiei bucurestene, CSM, sa reusesca sa  sa castige primele puncte din actuala editie de campionat.

Pentru intalnirea de maine, antrenorul-jucator de la CSM Campia Turzii, Dan Remes, se bazeaza pe urmatorul lot de jucatori: Vitelaru Ciprian, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento Alexandro Dyego, Knezevici Vladimir, Antonic Milos, Moisa Vlad, Ghimes Doru, Hasmasan Dorian, Valean Bogdan, Silvasan-Pasca Dan, Staicu Toma, Ciortea Marius.

Spectatorii au fost prezenti in numar mare la sala, in cele doua meciuri jucate pana acum pe teren propriu de cei de la CSM Campia Turzii, iar jucatorii echipei locale spera ca acestia sa vina din nou si sa ii sustina la partida cu formatia din capitala.

Partida va fi condusa de o brigada din Iasi, formata din A1 Barsan Ioan si A2 Gorban Cornel, acestia fiind ajutati de asistentii la linie, Calean Ilie (Campia Turzii), Koto Erika (Turda), Minzat Marius (Dej), Pop Andrei (Campia Turzii) si de scorerul Mihai Udrea (Campia Turzii), toti fiind supervizati de observatorul Dumitru Gigi (Baia Mare).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator