m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Cupa României: S-a lăsat cu amenzi și suspendări după partidele de la mijlocul săptămânii trecute

floris

La mijlocul săptămânii trecute s-au disputat partidele din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României, faza județeană.

 

Printre partidele care s-au disputat miercurea trecută au fost și Minerul Iara – Arieșul Mihai Viteazu și Progresul Boian – Viitorul 2014 Sopor, partide care s-au terminat cu victoria gazdelor, la ambele jocuri fiind nevoie de lovituri de departajare.

După incidentele de miercuri, pedeapsa cea mai mare a primit-o Cristian Cherecheș, oficialul celor de la Viitorul 2014 Sopor, care a fost suspendat pe o perioadă de 6 luni și a primit o amendă de 800 de lei. El a fost acuzat că „a amenințat, scuipat și a încercat să lovească arbitrul”. De asemenea, jucătorul echipei din Sopor, Alexandru Tamaș, a primit o suspendare de 3 etape și a fost amendat cu 150 de lei, pentru „comportare violentă”.

Partida dintre Progresul Boian și Viitorul 2014 Sopor a fost condusă la centru de Adrian Nașc, ajutat la cele două tușe de Marcel Rus jr. și Laura Tothăzan. Observator din partea AJF a fost Ioan Arion.

La partida dintre Minerul Iara și Arieșul Mihai Viteazu, doi jucători au primit 3 etape de suspendare și o amendă de 150 de lei. Este vorba de Paul Drăgan (Minerul Iara) și Robert Macula (Arieșul Mihai Viteazu), ambii pentru „injurii la adresa arbitrului”.

Jocul dintre Minerul și Arieșul a fost condus la centru de Gligor Hada, ajutat la cele două tușe de Ionel Scuturici și Raul Barta. Observator din partea AJF a fost Arghir Voroneanu.

Toate deciziile comisiei de disciplină le puteți citi aici.

foto: arhivă TurdaNews

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: