fbpx

Scrie un comentariu

mihaivit gilau

La mijlocul săptămânii trecute s-au disputat partidele din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României, faza județeană.

 

Printre partidele care s-au disputat miercurea trecută au fost și Minerul Iara – Arieșul Mihai Viteazu și Progresul Boian – Viitorul 2014 Sopor, partide care s-au terminat cu victoria gazdelor, la ambele jocuri fiind nevoie de lovituri de departajare.

După incidentele de miercuri, pedeapsa cea mai mare a primit-o Cristian Cherecheș, oficialul celor de la Viitorul 2014 Sopor, care a fost suspendat pe o perioadă de 6 luni și a primit o amendă de 800 de lei. El a fost acuzat că „a amenințat, scuipat și a încercat să lovească arbitrul”. De asemenea, jucătorul echipei din Sopor, Alexandru Tamaș, a primit o suspendare de 3 etape și a fost amendat cu 150 de lei, pentru „comportare violentă”.

Partida dintre Progresul Boian și Viitorul 2014 Sopor a fost condusă la centru de Adrian Nașc, ajutat la cele două tușe de Marcel Rus jr. și Laura Tothăzan. Observator din partea AJF a fost Ioan Arion.

La partida dintre Minerul Iara și Arieșul Mihai Viteazu, doi jucători au primit 3 etape de suspendare și o amendă de 150 de lei. Este vorba de Paul Drăgan (Minerul Iara) și Robert Macula (Arieșul Mihai Viteazu), ambii pentru „injurii la adresa arbitrului”.

Jocul dintre Minerul și Arieșul a fost condus la centru de Gligor Hada, ajutat la cele două tușe de Ionel Scuturici și Raul Barta. Observator din partea AJF a fost Arghir Voroneanu.

Toate deciziile comisiei de disciplină le puteți citi aici.

foto: arhivă TurdaNews

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator