fbpx

Scrie un comentariu

suporter ularu

”Suporterii adevărați sunt pe stadion, nu la TV”, este mesajul pe care cel mai înfocat suporter al echipei de fotbal Sticla Arieșul Turda l-a afișat, prin intermediul unui banner pe care l-a făcut singur, pe stadionul Municipal din Turda, la jocul dintre echipa locală și MSE Târgu Mureș, din Liga 3.

 

Adrian Ularu este prezent la fiecare meci al echipei turdene , încă de pe vremea când aceasta activa în Liga 4, fiind considerat ”suporterul numărul 1” al fotbaliștilor turdeni. Spune că bannerul său a adus noroc echipei, dar speră ”să aducă și turdeni la stadion”.

Mesajul său are o simbolistică aparte, în condițiile în care Adrian Ularu se deplasează la fiecare meci într-un motovehicul destinat persoanelor cu handicap locomotor. 

Adrian Ularu întreține și grupul Fan Club Sticla Arieșul Turda (click AICI pentru a te înscrie și tu în grup), unde publică informații despre jocurile echipei turdene, atât la nivel de seniori, cât și la nivel de juniori. De altfel, el are doi băieței, iar ambii învață tainele fotbalului la clubul Sticla Arieșul Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator