fbpx

Icon Scrie un comentariu

volei etapa1

Sambata, 13 octombrie, incepand cu orele 18, in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, voleibalistii de la CSM Campia Turzii vor juca in prima etapa de campionat din Divizia A1 (prima liga), cu puternica formatie CSM Arcada Galati.

 

In aceasta saptamana, voleibalistii CSM-ului s-au pregatit la capacitate maxima, iar gandurile lor s-au indreptat spre meciul de sambata, deoarece isi doresc sa faca o figura frumoasa si sa obtina un rezultat bun, chiar daca intalnesc din cate se pare cea mai puternica formatie din actuala editie.

De asemenea, jucatorii echipei din Campia Turzii isi pun mari sperante si in faptul ca sala va fi neincapatoare la aceasta partida si ca vor fi sustinuti, indiferent de rezultatul de pe tabela.

Meciul de sambata va fi condus de o brigada din Bucuresti, formata din A1 Tudorache Cosmin si A2 Coman Mihai, acestia fiind ajutati de asistenti de linie din localitate, in timp ce de  supervizarea partidei se va ocupa presedintele FR Volei, Visan Gheorghe.

Lotul formatiei CSM Campia Turzii, pentru partida cu Galatiul, va fi urmatorul: Vitelaru Ciprian, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento, Alexandro Dyego, Knezevici Vladimir, Antonic Milos, Moisa Vlad, Remes Dan, Ghimes Doru, Hasmasan Dorian, Valean Bogdan, Silvasan-Pasca Dan, Staicu Toma, Ciortea Marius.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator