fbpx

Scrie un comentariu

juniori republicani

Formațiile de juniori republicani ale Arieșului Turda (U-19 și U-17) au terminat pe locul 5 în faza preliminară a campionatului național.

 

Echipa de juniori A (U-19) a terminat pe locul 5 din 6 echipe în seria a XVII-a, rezervată categoriei lor de vârstă, Turdenii au acumulat 7 puncte, marcând 15 goluri și primind 43. Din această serie, în Liga Elitelor, s-a calificat FC Ardealul Cluj Napoca.

În faza următoare a competiției juniorilor, Arieșul Turda va evolua în seria a IX-a, alături de Luceafărul Oradea, Atletic Zalău, LPS Satu Mare, CIL Sighetu Marmației, CSS 2 Baia Mare, Minaur Baia Mare, Electrica Baia Mare și CSS Bihorul Oradea. Turdenii au evoluat deja în prima etapă, când au pierdut pe terenul orădenilor, scor 2-1.

Etapa viitoare, Arieșul Turda U-19 va sta.

Echipa de juniori B (U-17) a terminat tot pe locul 5 din 6 echipe în seria XVII-a, rezervată categoriei lor de vârstă. Și această echipă a acumulat tot șapte puncte, marcând 10 goluri și primind 38. La fel ca și la U-19, din această serie s-a calificat la Liga Elitelor, FC Ardealul.

În faza următoare a competiției, Arieșul Turda va evolua în seria a IX-a, alături de Luceafărul Oradea, Atletic Zalău, LPS Satu Mare, CIL Sighetu Marmației, CSS 2 Baia Mare, Minaur Baia Mare, Electrica Baia Mare și Universitatea Cluj. Turdenii au disputat deja un meci, pierzând pe terenul Universității Cluj, scor 1-0.

La fel ca și la U-19, etapa viitoare, Sticla Arieșul Turda va sta.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator