fbpx

Scrie un comentariu

csm ct baiamare

O noua zi plina de volei astazi in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, acolo unde s-au desfasurat meciurile zilei a doua de la "CSM TROPHY", meciuri ce au fost urmarite cu mare interes de catre un numar mare de spectatori.

 

Prima partida a pus fata in fata formatiile Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj, un meci in care formatia militara a fost mult mai prezenta in joc si datorita acestui lucru a castigat in fata echipei universitare, cu scorul de 3-1 (23-25; 25-23; 25-21; 25-23).

Urmatoarea intalnire a fost cea dintre formatia locala CSM Campia Turzii si Stiinta Explorari Baia Mare, aceste doua echipe fiind de altfel castigatoarele din prima zi a turneului.

Cu un start mult mai bun, echipa CSM-ului a reusit sa se impuna in primele doua seturi, iar lumea prezenta spera la o noua victorie.

Ca si in prima zi la scorul de 2-0 la seturi, titularii CSM-ului au parasit terenul de joc, lasand pentru urmatoarele seturi sa se bata rezervele echipei, doar ca de data aceasta scenariul nu s-a mai repetat si formatia baimareana, care a jucat tot meciul cu prima formatie, a reusit sa revina si sa castige la final, cu scorul de 3-2.

CSM Campia Turzii - Stiinta Explorari Baia Mare 2-3 (25-20; 25-22; 19-25; 24-26; 7-15)

CSM Campia Turzii: Vitelaru.C, Valean.B, Vanca.D, Lupou .M, Oliveira Do Nascimento.A, Silvasan-Pasca.D, Knezevici.V, Ciortea.M, Antonic.M, Moisa.V, Remes.D, Hasmasan.D, Ghimes.D, Staicu.T.

Stiinta Explorari Baia Mare: Raileanu.D, Tutea.R, Crisan.A, Popovici.M, Dragomir.A, Mocanu.C, Dragomir.S, Talpa.V, Nagy.C, Butnaru.A.

Maine, in ultima zi a competitiei, programmul intalnirilor este urmatorul:

ora 10   Steaua Bucuresti  -  Stiinta Explorari Baia Mare

ora 17   CSM Campia Turzii  -  Universitatea Cluj

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator