fbpx

Scrie un comentariu

sopor dej

Unirea Tritenii de Jos și Viitorul 2014 Soporu de Câmpie au pierdut partidele din etapa a V-a, a ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Unirea a pierdut, ieri, pe terenul celor de la Someșul Gilău, scor 1-0, Andrei Pintilie fiind extrem de dezamăgit de prestația echipei sale.

„Nu există un lucru bun după acest meci. Am fost apatici, fără dorinţă de a câştiga, de a munci, de a juca. Per total a fost un meci slab, dar Gilăul a meritat victoria. A fost echipa care s-a zbătut, care a muncit pentru cele trei puncte. Am ştiut că va urma o perioadă grea şi sper sa nu am dreptate, dar va mai fi această perioadă dacă băieții nu își schimbă atitudinea și nu dau totul pentru această echipă. Cred că am avut o prea mare încredere în noi când am început campionatul, poate i-am şi luat de sus pe mulţi dintre adversari. Apoi ghinionul, lipsa de combativitate, toate cumulate au făcut să avem doar patru puncte din patru meciuri. Ăștia nu sunt băieții mei, sunt doar niște umbre, băieții mei se luptă din minutul 1 până în minutul 90 se sacrifică pentru echipă până la epuizare, dau totul pentru ca la finalul jocului, indiferent dacă câștig sau pierd, să plece cu capul sus. Azi, din păcate, leii au fost pisici, am ieșit de pe teren cu capul jos, rușinați, conștienți că nu am dat totul pentru această familie, „familia UT” și acest lucru doare.” – a declarat Andrei Pintilie prin intermediul unei rețele de socializare.

Golul victoriei pentru cei de la Someșul Gilău a fost marcat Sergiu Miron, în minutul 66. Pentru Unirea urmează partida de pe teren propriu, contra celor de la Supporter 2.0.

Unirea Tritenii de Jos: Rusu – Tot, Gall, Ozvadă, Ludușan, Indreica, Podariu, Sașa, Bituleanu, Bărbos, Pintilie. Au mai evoluat: Chiorean, Ciungan, Deiac și Cicoș.

Viitorul 2014 Soporu de Câmpie nu a „făcut față” liderului campionatului, pierzând, scor 1-5. Oaspeții și-au făcut jocul ușor încă din prima repriză, conducând la pauză cu 3-0. Golul de onoare pentru gazde a fost marcat de Cecălăcean.

Pentru Viitorul 2014 Sopor urmează partida din deplasare, contra celor de la Armenopolis Gherla.

sursă foto: arhivă TurdaNews

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator