marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Dupa un inceput ezitant de campionat, CSM Campia Turzii incepe sa lege sirul victoriilor! (GALERIE FOTO)

zamblau eugen

Fotbalisii de la CSM Campia Turzii au prins gustul victoriei, obtinand doua succese in decursul a doar trei zile si astfel dupa izbanda din etapa intermediara de la Dej, sambata au castigat din nou, dar pe teren propriu, scor 2-0 (2-0) in fata celor de la Sporting Apahida.

 

Partida jucata pe terenul stadionului „Mihai Adam” din localitate a fost controlata aproape in totalitate de formatia antrenata de Vali Sandru, oaspetii incercand doar unele actiuni la poarta aparata de Fekete, dar de fiecare data mingea ajungea ori in bratele portarului de la CSM, ori iesea in afara terenului.

Gazdele au deschis repede scorul, in minutul 3, atunci cand atacantul CSM-ului, Moldovan Sebastian, este servit ideal in mijocului careului mare,  iar acesta din intoarcere trimite balonul cu un sut in dreapta portarului echipei oaspete, ramas „masca”.

Dupa inscrierea golului, echipa gazda face un pas in spate, lucru ce a dus la un moment de dominare al oaspetilor, dar fara ca acestia sa ameninte decisiv poarta gazdelor.

Vine minutul 39, iar cei prezenti la stadion au avut ocazia sa vada un „eurogol” marca Chisu, acesta reusind sa marcheze dupa ce a trimis un „trasor’ de la circa 17 de metri, aproape de vinclul portii aparate de Kerekes.

In mitanul secund nu am mai notat nimic important, doar dubla eliminare din minutul 75, minut in care capitanul oaspetilor, Pojar, are ceva de impartit cu atacantul de la CSM, Moldovan.S, iar centralul intalnirii a decis sa ii trimita mai repede la cabine dupa ce le arata celor doi cartonasul rosu.

Un alt aspect de mentionat au fost cele patru ocazii ratate, in pozitie de singur cu portarul, a jucatorului de la CSM, Dudas, ghinionul se pare ca l-a urmarit pe acesta, iar balonul nu a vrut sa intre in poarta.

In urmatoarea etapa, care se va juca la sfarsitul saptamanii viitoare, CSM Campia Turzii va juca duminica 30 septembrie, in deplasare la Vulturul Mintiu-Gherlii.

CSM Campia Turzii  –  Sporting Apahida   2-0 (2-0)

Marcatori: Moldovan.S ‘3 si Chisu ’39.

CSM Campia Turzii: Fekete – M.Moldovan, Sur, Oroian, Soporan, Nicola (’46, Mihesan), Tescar (’69, Dudas; ’90+4, Chira), D.Stefan, S.Moldovan, Duma (’68, Tarcea), Chisu.

Rezerve neutilizate: Mathe

Antrenor principal: Valentin Sandru

Sporting Apahida: Kerekes – Telecan (’65, Muresan.L), Tabarta, Vasilas (’75, Butoieru), Ciotlaus, Muresan.A, Cimpean, Pojar, Bondor, Chindris, Nistor (’60, Molnar).

Rezerve neutilizate: Daradics, Haciu.

Antrenor principal: Sarosi Simion.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2