fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

potaissa turda dunarea

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, contra celor de la CSU Suceava, într-o partidă care contează pentru etapa a II-a, din cadrul Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

 

În prima etapă, Potaissa Turda a remizat pe terenul Timișoarei, în timp ce CSU Suceava a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la CSM București.

Înaintea partidei de mâine, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Va fi un meci dificil, contra unei echipe a Sucevei care vine după un rezultat bun, au pierdut la un singur gol cu CSM și chiar puteau să câștige. Au un antrenor foarte iscusit și cu o echipă tânără și cu ambiție. Vor veni la Turda să facă o surpriză, noi trebuie să fim avizați de acest lucru, să nu ne culcăm pe lauri, să analizăm foarte bine situația lotului și să abordăm cea mai bună strategie pentru un meci pe care îl consider cu o miză foarte mare în compania unui adversar foarte incomod și al treilea meci în decurs de șapte zile nu ne va fi ușor. Avem nevoie de publicul de la Turda, să fie prezent la sală în număr cât mai mare, să crem o presiune pozitivă și la sfârșit să avem cele trei puncte.”

De partea cealaltă, antrenorul Sucevei, Adrian Chiruț, ne-a declarat: „Avem un început de campionat în care în primele trei etape, adversarii sunt favoriți clar. La fel și mâine, Turda pornește clar favorită, dar asta nu înseamnă că nu vom lupta să scoatem maximum din partidă. Am jucat la Turda și anii trecuți și am făcut meciuri destul de bune. E important ca suntem toți sănătoși și valizi, în rest, vom vedea ce va fi mâine.”

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din București, formată din Radu Iliescu și Doru Manea. Observator din partea FRH va fi Horațiu Belu, de asemenea, din București.

Potaissa Turda – CSU Suceava va fi în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 18:00.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator