fbpx

Scrie un comentariu

ariesul conf

Clubul Sticla Arieșul Turda a organizat astăzi o conferință de presă unde au participat președintele clubului turdean, Gicu Tothăzan, antrenorul formației de seniori, Constantin Olariu și căpitanul echipei, Valentin Marcu.

 

Gicu Tothăzan a început conferința de presă prin a discuta despre fotbaliștii turdeni care fac parte din lotul echipei de seniori. (declarația integrală o puteți urmări în videoclipul de mai jos).

Constantin Olariu, antrenor Sticla Arieșul Turda: „Am auzit și eu despre discuțiile despre turdenii din echipă. 60% din lot este format din jucători turdeni și lucru acesta arată că s-a discutat și această problemă în cadrul clubului. Cred că din acest punct de vedere, suntem în regulă. Referitor la rezultate, cred că putem face mai mult. La Hărman am pierdut dintr-o lovitură liber perfect executată, iar cu Tășnadul am fost conduși, după o fază identică. Vom continua să muncim, să avem încredere și cu siguranță se vor vedea și rezultatele.”

Valentin Marcu, căpitanul echipei: „Era greu să jucăm doar cu jucători din turdeni. Au venit niște jucători cu experiență, am format un colectiv unit, iar atmosfera în vestiar este foarte bună. Vom încerca să aducem cât mai multă lume la stadion, vom continua să muncim și sperăm să terminăm în primele 6-7 echipe la finalul campionatului. Sunt mulți oameni invidioși, nu toți țin cu noi. Vin la stadion, iar dacă nu câștigăm, pentru ei e o bucurie.”

Referitor la discuțiile din ultima perioadă, Gicu Tothăzan a declarat: „Nu am dat afară pe nimeni, am discutat cu toată lumea, ca să vedem fiecare unde se pliază. Nu putem închide gura lumii, loc era pentru toată lumea. Grupele C, D, E și E2 au participat la Zalău la un turneu internațional. Ne ocupăm și de juniorii republicani, grupe care nu au mai fost la Turda de vreo 10 ani.”

Înregistrarea conferinței de presă o puteți urmări mai jos:

Totodată, după conferința de presă, oficialii clubului au prezentat baza materială de antrenament, infirmând astfel o postare a unui consilier local, care a pus o poză cu niște mingi jerpelite, susținând că sunt mingile de antrenament de la copii. ”Noi nici nu avem mingi de acea marcă!”, a fost replica oficialilor clubului, care au prezentat mai multe vestiare, care conțineau mingile de antrenament, dar și cutii cu mingi nou-nouțe, care vor fi date în folosință, atunci când e cazul.

”N-au fost niciodată atâtea mingi la club!”, au concluzionat oficialii echipei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator