marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Fostul jucător al Turzii, Rareș Bituleanu, aduce victoria Unirii Triteni!

zamblau eugen
floris

Rareș Bituleanu a înscris de două ori în deplasarea de la Armenopolis Gherla și Unirea Tritenii de Jos a reușit să bifeze o victorie cu 2-1, trecându-și în cont primele puncte din actuala ediție de campionat.

 

Unirea a deschis scorul în prima repriză, dar apoi, s-a văzut egalată de gazde, prin reușita lui Precup. Fostul jucător al celor de la Sticla Arieșul Turda a adus victoria oaspeților, nu fără emoții.

”Daca este sa evidentiez un lucru pozitiv dupa acest meci este victoria,castigarea celor 3 puncte foarte importante pt noi, mai ales ca veneam dupa o infrangere acasa nemeritata,infrangere care ne a demoralizat .

Din pacate nu am reusit un joc pe masura asteptarilor noastre, nu am reusit sa avem aceeasi posesie buna ca in prima etapa , nu am avut rabdare sa construim , ne doream foarte repede sa ajungem in fata portii sa marcam si acest lucru putea sa ne coste .

Sunt nemultumit de joc,sunt nemultumit pt ca ca ne am jucat din nou cu ocaziile, un lucru care ma pune serios pe ganduri.Ratam din pozitii din care e mai greu sa ratezi decat sa marchezi si in loc sa ne distantam pe tabela sa ne facem meciul usor, puteam sa avem lejer 5,6 goluri avans , ne am trezit pe final ca trebuie sa tinem de rezultat sa aparam avantajul si sa avem emotii pt victorie.

Fiecare victorie cere sacrificii”, a spus tehnicianul echipei, Andrei Pintilie.

Unirea Tritenii de Jos a evoluat în următoarea formulă: Rusu Alexandru – Tot A., Gall S., Paleoca B., Ludusan C. – Sașa Silviu, Podariu A. – Bituleanu R., Gall A., Ceclan Paul – Pintilie A.

Etapa viitoare, Unirea Tritenii de Jos va juca pe teren propriu cu Arieșul Mihai Viteazu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: