Scrie un comentariu

40467155 2180125565600140 8228450928684957696 n 0

Raluca Hada (tricou roșu, în mijloc), din Luna, este noua campioană a României la fitness, secția Wellness Fitness - seniori, după ce la Arad a reușit să câștige medalia de aur în cadrul Concursului Național de Fitness și Culturism ce s-a desfășurat în weekendul 1-2 septembrie.

 

Raluca Hada, sportivă a CSU Cluj-Napoca, a fost prima sportivă medaliată în cadrul acestui concurs.

”Ca și durată de pregătire, au fost 14 săptămâni intense cu câte 4 antrenamente de forță pe săptămână. Programul de antrenament a fost personalizat și conceput special pentru mine. Am avut în urmă cu ceva timp niște probleme de sănătate, un menisc fisurat la piciorul drept și probleme în zona lombară. Doamna care s-a ocupat de pregătirea pentru concurs, s-a ocupat și de programul de recuperare. Am fost supravegheată de dânsa, atât în timpul antrenamentelor cât și în timpul liber. În plus am făcut investigațiile necesare la recomandările medicului specialist, pentru ca doamna antrenor să poată lua cele mai bune decizii pentru mine în privința antrenamentelor. Partea și planul de alimentație au fost concepute de către mine, unde, pe baza analizelor medicale am făcut ceva mici modificări. Muncind, ascultând și aplicând toate indicațiile, am obținut forma și am urcat pe scenă. În momentul în care îți dorești ceva cu adevărat, nimeni și nimic nu te poate opri”, a declarat sportiva, pentru săptămânalul Ziarul 21.

După acest loc 1, Raluca Hada a fost selecționată în lotul echipei naționale.

În weekend-ul care urmează, sportiva din Luna va participa la un concurs la București, la care se anunță mai mulți sportivi din toată lumea, iar raluca Hada vrea să facă o impresie frumoasă și la acest concurs, țintind să-l câștige!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator