fbpx

Icon Scrie un comentariu

flaviu sasaeac

Potaissa Turda va evolua contra celor de la FC Porto, în primul tur al Cupei EHF. Prima manșă se va disputa duminică, pe terenul portughezilor.

 

Președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, a vorbit despre dubla cu portughezii și despre șansele echipei turdene de a ajunge în turul 2 al competiției, unde adversar va di SKA Minsk.

„Dubla cu Porto reprezintă cel mai greu start în cupele europene din istoria celor patru participări pe care Potaissa le-a obținut până acum. Un adversar extrem de valoros, cu jucători și staff aduși în această vară din Bundesliga și Liga Asobal, inclusiv de la FC Barcelona. O echipă masivă, dar extrem de mobilă, cu mare parte dintre jucători componenți ai naționalei Portugaliei, FC Porto este un alt Golliat pe care îl întâlnim în drumul nostru handbalistic. Consider totuși că față de dubla cu Sporting Lisabona din finala Cupei Challenge a anului trecut, suntem mai bine dublați pe posturi și cu o experiență mai bogată care ne poate permite să visăm într-un mod mai obiectiv la surprize. Ca de fiecare dată, vom încerca să răsturnăm calculul disproporționat al hârtiei și vom da totul pentru ca la meciul retur de la Turda să avem șanse de calificare în fața suporterilor noștri dragi. Este suficient ca băieții noștri să creadă în șansa lor și să se mobilizeze într-un fel inteligent și propice unui astfel de duel. Eu personal am mare încredere în echipa noastră și în puterea unui grup unit.”, a declarat Flaviu Sâsâeac, înaintea plecării în Portugalia.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator