fbpx

Icon 1 Comentariu

adrian chisu

După împrumutul lui Ștefan Silaghi la Arieșul Mihai Viteazu și transferul lui Lucian Mărie la aceeași echipă, alți trei jucători de la Arieșul au fost împrumutați în liga a patra, pe durata sezonului 2018-2019.

 

Adrian Chișu (foto dreapta) și Victor Soporan vor evolua sub formă de împrumut pe parcursul acestui sezon la CSM Câmpia Turzii, existând posibilitatea ca în iarnă, aceștia să fie rechemați la echipa din liga a treia.

Un alt jucător împrumutat de formația turdeană este Rareș Bituleanu; acesta va evolua în tricoul Unirii Triteni, și el având în contract clauza prin care poate fi rechemat în iarnă sub comanda lui Constantin Olariu.

De altfel, formația turdeană și-a prezentat lotul de jucători cu care va ataca turul campionatului ligii a treia.

PORTARI: Rareș POP, Andrei URSU, Florin PASĂRE, Sorin MIHEȘAN

FUNDAȘI: Valentin MARCU, Marius IONESCU, Rareș MOLDOVAN, Paul CHIȘ, Sebastian INDREICA, Andrei BIRIȘ, Virgil COCOARĂ, Ionuț HERȚEG

MIJLOCAȘI: Denis DUP, Alexandru SAVU, Mihai ONICAȘ, Răzvan ITITESC, Sebastian SALCĂU, Răzvan SĂLĂGEAN, Cristian PALEOCA, Daniel BRIA

ATACANȚI: Răzvan TOTHĂZAN, Valentin LEMNARU, Adelin RUS, Horațiu RUS, Bogdan VARODI, Adrian DAVID, Florin DAN

Arieșul Turda va evolua mâine, începând cu ora 17:00, pe terenul celor de la AFC Hărman. Partida va fi transmisă în direct pe TurdaNews:

https://turdanews.net/live-video.html

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Radu zoltan · 16:13 31.08.2018
    Toti jucători de perspectiva ai clubului sticla turda sunt plasați în alte cluburi Ex.Marie 21 ani cedat definitiv la alt club dupa ce a fost unul dintre golgheteri echipei unde este strategia de viitor pentru jucătorii turdeni.cu atît mai mult trebuie oprit acest fenomen de urgență pt.ca nu este un club privat,este echipa orașului unde trebuie sa joace cei din Turda.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator