Scrie un comentariu

lucian marie

Doi dintre cei mai buni atacanți ai sezonului trecut din liga a patra, Ștefan Silaghi și Lucian Mărie, vor evolua în acest sezon pentru Arieșul Mihai Viteazu.

 

Ștefan Silaghi a fost împrumutat de Arieșul Turda la Mihai Viteazu pe un an, însă în iarnă, Silaghi se poate întoarce la Turda, dacă va fi dorit de antrenorul Constantin Olariu. Celălalt jucător, Lucian Mărie, a fost cedat definitiv la formația din Mihai Viteazu.

Cei doi vor putea debuta la Mihai Viteazu chiar în partida de la finele acestei săptămâni, din prima etapă a ligii a patra, când echipa lui Lucian Roșu va evolua contra celor de la Armenopolis Gherla.

Referitor la sosirea celor doi atancați, antrenorul formației din Mihai Viteazu, Lucian Roșu, ne-a declarat: „Ne bucură venirea lui Silaghi și Mărie, vreau să cred că am câștigat doi jucători buni care sper să se integreze cat mai repede în cadrul echipei și să ne ajute în lupta pentru podium.”

Arieșul Turda va evolua sâmbătă, contra celor de la AFC Hărman, în cea de-a doua etapă a ligii a treia. Partida va fi transmisă în direct pe TurdaNews, sâmbătă, începând cu ora 17:00.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator