fbpx
Scrie un comentariu

ariesul achizitii

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la stadionul „Municipal”, Sticla Arieșul Turda și-a prezentat ultimele două achiziții, Valentin Lemnaru și Mihai Onicaș.

 

„Am venit la Turda pentru nea Oli și pentru nea Gicu. Cu domnul Olariu am mai colaborat la Deva, pe vremea când aveam 18-19 ani. Eram din Cluj și ne lua cu mașina și ne ducea la Deva; aveam o datorie față de el. Eu am vrut să renunț în această vară la fotbal; am fost extrem de supărat după ceea ce s-a întâmplat la Universitatea Cluj. Am venit la Turda, vrem să obținem rezultate bune, sunt mulți jucători tineri și merită mai mult.” a declarat Mihai Onicaș.

Referitor la forma sa fizică, Mihai Onicaș a fost ferm: „Și dacă mă trezesc noaptea din somn, fac față la liga a treia. Nu sunt un jucător de liga a treia, nici de liga a doua, cu siguranță nu vor fi probleme.”

Și Valentin Lemnaru a fost dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la Universitatea: „Din păcate, nu am putut continua la Universitatea și am căutat o echipă de liga a doua. Dar, cu problemele care sunt, cu lipsa banilor, cu multele minciuni, am ales să vin să joc aproape de casă. Domnul Tothăzan a insistat mult să vin la Turda și am fost primit foarte bine în vestiar.”

Antrenorul formației turdene, Constantin Olariu s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. „În general, sunt mulțumit de lotul pe care îl am. Ar mai fi ceva de lucru la juniori, unde avem destul de multe probleme, având mulți accidentați.” Referitor la Onicaș și Lemnaru, antrenorul turdenilor a declarat: „E important pentru cei doi să se refacă din punct de vedere moral, după ce s-a întâmplat. Ei trebuie să meargă mai departe.”

Arieșul Turda va evolua sâmbătă, începând cu ora 17:00, contra celor de la AFC Hărman, meci în care vor debuta Onicaș și Lemnaru. Partida va fi transmisă în direct pe TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator