fbpx
Icon Scrie un comentariu

paul pintilie

Oficialul celor de la Unirea Tritenii de Jos, Paul Pintilie, a fost ales de către reprezentații echipelor de liga a IV-a, în Comitetul Executiv al AJF Cluj.

 

Pintilie este unul dintre cei mai vocali contestatari ai conducerii AJF, între Pintilie și oficialii forului clujean existând mai multe conflicte de-a lungul timpului. De altfel, la ultimele alegeri pentru șefia AJF, Unirea Triteni a fost singurul club din liga a patra (de la aceea vreme), care nu a votat cu Vasile Marc.

„Cu ajutorul tuturor, cred și sper, că vom schimba direcția greșită în care se îndreaptă fotbalul clujean, iar în ședințele comitetului executiv, Paul Pintilie, cu siguranță, va apăra interesele echipelor din liga a IV-a, nu cum s-a întâmplat, din păcate, pana acum. Se va lupta, așa cum îl știți, pentru ca NOI, cluburile, să progresăm și să avem condiții cât mai bune. Totul pentru fotbalul clujean.” este textul apărut pe pagina de facebook a echipei din Triteni.

În prima etapă a campionatului, Unirea Triteni va primi vizita celor de la Unirea Iclod.

TurdaNews vă va ține la curent cu desfășurarea ligii a patra, în special cu evoluția echipelor din zona noastră sau cu cele care au mulți turdeni în lot: Unirea Tritenii de Jos, CSM Câmpia Turzii, Arieșul Mihai Viteazu și Viitorul Soporu de Câmpie.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator