fbpx

Icon 1 Comentariu

sticla ariesul turda

“Degringolada” despre care vorbesc Consilierii Locali PMP nu există, acest demers având la bază o frustrare născută în sânul PMP, în urma îndepărtării colegului lor de partid Attila Koloszi de la club din cauza neprofesionalismului și lipsei de seriozitate de care a dat dovadă. 

 

Acțiunea consilierilor stă sub semnul întrebării și în contextual în care niciunul dintre acești “apărători” curajoși ai clubului nu a participat la nici măcar un meci și nu a sustinut în niciun fel echipa de fotbal, dând dovada de dezinteres total până la acest moment. 

Considerăm că asemenea afirmații pot fi expuse în spațiul public de către persoane legitime, care au inițiat, și-au asumat sau au contribuit la înfăptuirea proiectului prin implicare directă. Au fost stabilite niște obiective clare: câștigarea fazei județene Cupa României și Promovarea în eșalonul superior, respectiv liga a lll a. Stimați consilieri PMP,  aceste OBIECTIVE AU FOST ATINSE!

În continuare dorim să răspundem punctual la informațiile FALSE transmise presei de consilierii PMP, și anume:

 1. Domnul Adrian Șomlea nu a fost demis, el renunțând la această funcție pentru a face parte din structura de organizare a meciurilor, atât la juniori cât și la seniori (în liga a lV-a), deci afirmația dvs. este FALSĂ. De asemenea, numirea noului președinte Octavian Gicu Tothazan s-a facut conform statutului clubului, deci afirmația dvs este FALSĂ.
 2. Referitor la antrenorul Artur Podar, căruia îi mulțumim pentru aportul adus promovării în liga a lll-a, facem mențiunea că acesta si-a dat demisia. Deci afirmația dvs. este FALSĂ. Referitor la colegul dvs. de partid, domnul Attila Koloszi, acesta nu a reprezentat nici un club, iar calitatea lui profesională este una îndoielnică (revenim cu dovezi daca va fi necesar). Deci afirmatia dvs. este FALSĂ.
 3. În privința activității domnului Radu Zoltan, reprezentantul Consiliului Local, acesta nu a participat (sau a participat foarte rar) la activitățile importante ale clubului, motivînd ca are foarte multe probleme de serviciu, precum și faptul că el activează legitimat la clubul Chimia Turda (nu știm dacă nu exista un conflict de interese). Deci afirmația dvs este FALSĂ. Domnul Radu Zoltan nu a solicitat NICIODATĂ datele contabile, care sunt publice, iar decontarile privind finanțarea au fost verificate de organele abilitate fără a se constata vreo greșeală. Deci afirmatia dvs. este din nou, FALSĂ!
 4. Trecerea la un eșalon superior necesită alt volum de muncă, iar în acest sens s-a încercat păstrarea în lot a tuturor jucătorilor. Din pacate, din diferite motive, unii dintre ei fie au renunțat, fie au solicitat împrumutul la alte echipe din eșalonul inferior. Deci, afirmatia dvs. este FALSĂ.
 5. După cum bine știți și cum este normal, oricine rămâne într-o funcție dacă are rezultate, iar rezultatele îl confirmă în continuare pe domnul Octavian Gicu Tothazan în funcție.

Datorită rezultatelor foarte bune obținute, precum și datorită faptului că există grupe de copii și juniori la toate nivelurile, președintele ACS Sticla Arieșul Turda a fost cooptat în cadrul Comisiei Tehnice de Copii si Juniori din cadrul Federației Române de Fotbal, în cadrul căreia Turda nu a avut reprezentant de foarte mulți ani. Clubul Sticla Arieșul Turda se află într-un moment de ascensiune, iar proiectul inițiat în 2016 îsi urmează parcursul sub atenta supraveghere a celor care se implică în derularea lui. 

Conducerea clubului Sticla Arieșul Turda

Citește și:

PMP Turda cere PUBLIC demisia lui Octavian Gicu Tothăzan – președintele clubului de fotbal ACS STICLA ARIEȘUL TURDA!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  CORNEL · 16:33 28.08.2018
  Toata lumea a plecat de buna voie,si au dat demisia,fain.....
  Concluzia e ca NU VA PRICEPETI,marele proiect fotbalistic cu TURDENI e un mare FAS !!!
  Ia ti GAZAT PE TOTI,SPECIFIC psd-ULUI !!!!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator