fbpx

Icon Scrie un comentariu

potaissa calificare

Săptămâna trecută, FRH a fost stabilit componența celor patru serii ale diviziei A.

 

Echipa a doua a Potaissei Turda face parte din seria D, alături de HCM Sighișoara, HC Szejke Odorhei, CSM Oradea, Minaur II Baia Mare, HC Sibiu.

Campionatul Diviziei A este programat să înceapă pe 22 septembrie, Potaissa II urmând să evolueze pe teren propriu, contra celor de la HC Sibiu. Fiecare echipă va evolua cu fiecare din serie, de patru ori, de două ori acasă și de două ori în deplasare.

La finalul campionatului, primele două echipe din fiecare serie se vor califica la turneul semifinal (2-5 mai 2019). La turneul semifinal cele opt echipe vor fi împărțite în două grupe, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice la turneul final.

Turneul final se va desfășura sub formă Final Four, finalistele urmând să promoveze în Liga Zimbrilor. Echipele clasate pe locurile 3 și 4 vor evolua un baraj de promovare în cu echipele clasate pe locurile 11 și 12 în Liga Zimbrilor.

Clubul turdean a „creat” echipa secundă pentru ca tinerii jucători care încă nu prind lotul în Liga Zimbrilor să aibă meciuri contra unor echipe de seniori, pentru a acumula experiența necesară „cerută” în Liga Națională.

Componența celor patru serii:

SERIA A: CSM Vaslui, CSM Botoșani, CSU II Suceava, CSU Galați, CSM Bacău, CNOT Brașov.

SERIA B: CSM II București, CSU Târgoviște, Dobrogea Sud II Constanța, CSM Ploiești, CSM Alexandria, CS Medgidia.

SERIA C: Unirea Sânnicolau Mare, CSM Școlar Reșița, Universitatea Craiova, CSU Politehnica Timișoara, CSU Pitești, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

SERIA D: Minaur II Baia Mare, CSM Oradea, Potaissa II Turda, HC Sibiu, HC Szejke Odorhei, HCM Sighișoara.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator