fbpx

Scrie un comentariu

antrenor emerit

Antrenorul echipei de handbal Potaissa Turda, turdeanul Horațiu Gal, a primit distincția de ANTRENOR EMERIT, din partea Ministerului Tineretului și Sportului. Distincția a fost anunțată seară, la meciul din Supercupa României, dintre Dinamo București și HC Dobrogea Sud Constanța.

 

Horațiu Gal a preluat echipa Potaissa Turda când aceasta se afla în liga a doua de handbal, în cadrul proiectului pornit alături de Costel Sâsâeac și Ovidiu Gal. Cu Potaissa Turda a promovat în prima ligă și a avut apoi câteva clasări remarcabile, reușind să câștige de 2 ori medaliile de bronz ale Ligii Naționale, a ajuns în finala Cupei Challenge anul trecut, iar în acest an a reușit să câștige acest trofeu european.

Horațiu Gal a fost ofertat și pentru a prelua echipa națională de handbal, însă a refuzat elegant această funcție. 

”Turda este casa mea, aici m-am născut. Este o plăcere extraordinară să antrenez aici, să lucrez cu niște colegi minunați. Am adus la Turda doar băieți de caracter. Nu am cum să plec de aici, repet, aici e casa mea!”, spunea Horațiu Gal într-un interviu acordat TurdaNews, în iulie 2016.

Citește și:

Interviu Horațiu Gal: „Mă simt foarte bine aici. Turda este casa mea!”

Distincția de antrenor emerit se acordă pentru rezultate de excepție în activitate, la propunerea federației sportive naționale de specialitate, în baza criteriilor elaborate și aprobate prin ordin al ministrului, în condițiile legii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator