Scrie un comentariu

cupa remusfilip

In aceasta dimineata, terenul de fotbal al Stadionului Municipal "Mihai Adam" din Campia Turzii a gazduit editia a II-a a turneului de fotbal dotat cu Cupa "Remus Filip", organizatori fiind clubul CSM Campia Turzii si care a fost destinata in acest an grupelor de copii 2007-2008 si 2009-2010.

 

Competitia a fost organizata in memoria celui care a fost Remus Filip, fost consilier local si un impatimit al sportului rege, care din pacate a parasit aceasta lume mult prea devreme.

La turneul de la Campia Turzii au participat pe langa grupele clubului organizator si cele ale cluburilor Viitorul Cluj-Napoca si Sporting Cluj-Napoca.

Rezultatele din intalnirile disputate nu au contat, deoarece fiecare dintre participanti la turneu au ajuns la concluzia ca astazi doar sportul a avut de castigat, prin simpla lor participare la aceasta cupa.

La finalul partidelor, toti sportivii au fost premiati cu cate o medalie care le-au fost inmanate de catre primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, viceprimarul Ghemes Sabin, consilierul local Patrutiu Mihai si de presedintele CSM Campia Turzii, Viorel Crisan.

Dupa festivitatea de premiere a urmat poza de grupa, dupa care totii copii au fost invitati la masa.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator