Scrie un comentariu

judo european

Asociația AGA Down Sindrom Cluj organizează, între 8 și 10 septembrie, o Tabăra Internațională de Judo Adaptată Persoanelor cu Nevoi Speciale. Este prima dată când Clujul găzduiește un astfel de eveniment, iar pe 9 septembrie oamenii vor putea vedea cum peste 50 de judokani se întrec pentru podium în cadrul competiției Open Special Needs Judo Tournament 2018. Evenimentul va avea loc la Sala „Horia Demian” din Cluj de la ora 9.00.

 

Cei peste 50 de sportivi cu nevoi speciale sunt din România și din alte țări europene precum Olanda, Elveția, Suedia, Croația si Romania(Bucuresti,Cluj,Suceava). Cei mai buni vor fi răsplătiți cu diplome și medalii. Competitia este structurată pe 5 nivele de dizabilitate, conform regulamentului SNJU.

Proiectul Taberei Internaționale de Judo adaptat persoanelor cu nevoi speciale a fost aprobat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca și Direcția de Asistență Scială și Medicală. Această competiție se realizează cu sprijinul Special Needs Judo Union, Federației Române de Judo, Clubul Sportiv U Cluj și Asociația DOWN București .

Tabăra Internațională de Judo Adaptată Persoanelor cu Nevoi Speciale face parte din evenimentele dedicate Serbării Centenarului Marii Uniri, la Cluj-Napoca.

Pentru informații eveniment și relații presă:

Antoaneta Ioana Vanea, președinte Asociația Aga Down Sindrom Cluj

Contact: 0747.029.391, 0770216712,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator