fbpx

Scrie un comentariu

potaissa turda dunarea

Potaissa Turda va participa în acest week-end la unul dintre cele mai puternice turnee amicale pe care țara noastră le găzduiește în această vară.

 

„Magnificii” vor evolua la București, în sala „Dinamo”, în perioada 17-19 august, la turneul unde vor mai evolua Dinamo București, Dunărea Călărași și puternica formație franceză St. Raphael.

Dinamo București este campioana ultimelor trei ediții în Liga Zimbrilor, în timp ce Dunărea Călărași este o prezența în play-off-ul campionatului. St. Rapahel este una dintre cele mai puternice echipe din Hexagon, în acest an reușit să evolueze în finala Cupei EHF. În sezonul 2015-2016, St. Raphael a terminat pe locul 2 în campionatul Franței, iar în ultimele două sezoane a terminat pe locul 4.

Programul turneului de la București:

Vineri, 17 august

Ora 18:00, Dinamo București – Dunărea Călărași

Ora 20:00, St. Raphael – Potaissa Turda

Sâmbătă, 18 august

Ora 18:00, Dinamo București – Potaissa Turda

Ora 20:00, St. Raphael – Dunărea Călărași

Duminică, 19 august

Ora 11:00, Potaissa Turda – Dunărea Călărași

Ora 13:00, Dinamo București – St. Raphael

După turneul de la București, Potaissa Turda va evolua la un turneu amical în sala „George Barițiu”, unde vor mai evolua CSM Focșani și CSM Bacău.

Primul meci oficial al sezonului va avea loc pe 2 septembrie, la Porto (Cupa EHF). Liga Zimbrilor va debuta pe 5 septembrie, când Potaissa va evolua pe terenul celor de la Poli Timișoara. Primul meci oficial în sala „George Barițiu” va avea loc pe 8 septembrie (ora 18:00), când este programat returul cu FC Porto.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator