m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Cupa României: Arieșul Turda a fost eliminată din competiție de Sănătatea Cluj

floris

Arieșul Turda a pierdut astăzi, scor 1-3, pe teren propriu, contra celor de la Sănătatea Cluj, într-un meci care a contat pentru turul 2 al Cupei României.

 

Partida a început mai bine pentru formația turdeană, care a ratat o ocazie importantă în minutul 10, când Adrian David a șutat din interiorul careului, însă Lăzăreanu a reușit să respingă cu piciorul. Prima ocazie a oaspeților a venit în minutul 18, când Ceaca a pătruns pe dreapta și a tras la poartă, însă Pop a reușit să intervină. Deschiderea scorului a venit în minutul 22, când Dan Matei a aruncat o minge peste defensiva turdeană și Ceaca a „ciupit” balonul pe lângă Pop. În minutul 26, același Ceaca a scăpat din marcajul lui Ionescu și a tras puternic la colțul scurt, 0-2. Același Ceaca a trecut pe lângă hattrick în minutul 32, când în urma unui contraatac, doi contra patru, Ceaca a tras puternic, însă Pop a reușit să respingă. Ultima ocazie a primei reprize a venit în minutul 39, când Florin Dan a executat o lovitură liberă la colțul scurt însă Lăzăreanu a fost la post.

Repriza a doua a început în nota de dominare a Turzii, însă prima ocazie a aparținut tot Sănătății, aceleași Ceaca punându-l la încercare pe Rareș Pop (min 52). După alte cinci minute, același Rareș Pop a intervenit în fața lui Ceaca. În minutul 77, Cătălin Creț a avut o acțiune foarte bună pe partea stângă, încheiată cu un șut scos de Pop. La doar câteva secunde după ce a intrat pe teren, Roman a reușit să ducă scorul la 0-3, cu o lovitură de cap din interiorul careului mic. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Dup, cu o execuție frumoasă la colțul lung.

S-a terminat 1-3 și Arieșul Turda iese din Cupa României, urmând ca accentul să fie pe campionat, unde echipa mai are mult de lucru.

La finalul partidei, omul meciului, Andrei Ceaca, ne-a declarat: „Turda e o echipă destul de bună, dar mai au nevoie de câțiva jucători. Sincer, ne așteptam să întâlnim o echipă mai puternică. Obiectivul nostru este să jucăm, din nou, cu Steaua în Cupă, sperăm să îi batem și noi o dată.”

De partea cealaltă, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a declarat: „Dacă stăm să ne raportăm strict la posesia mingii, cred că i-am dominat net. Știam că așa joacă, pentru că au două vârfuri puternice, au experiență și cred că diferența s-a făcut la nivelul experienței jucătorilor. Noi am avut foarte mulți debutanți, dar una peste alta, nu cred că am arătat chiar așa rău. Mai avem câțiva jucători noi pe care nu i-am putut folosi (Varodi, Ititesc), iar dacă vor veni Lemnaru sau Onicaș, cu atât mai bine. În prima etapă, vrem să câștigăm, asta ne-am propus și azi. Am avut o ocazie mare, doar cu portarul, după care am cedat la două greșeli clare, individuale și așa s-a scris prima repriză.”

STICLA ARIEȘUL TURDA – SĂNĂTATEA CLUJ 1-3 (Dup 89` / Ceaca 22`, 26`, Roman 85`)

Sticla Arieșul Turda: Pop – Chiș, Cocoară (Indreica 79`), Ionescu, Marcu, Paleoca (Tothăzan 90`), Savu, Salcău, Dup, Fl. Dan, David (Mărie 87`).

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – Bucur, Matei, Porumb, Creț, Lupu, Chelariu (Gîrjoabă 81`), Chivu, Tilincă, Gașpar (Pintea 61`), Ceaca (Roman 84`).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: