fbpx

Icon Scrie un comentariu

ariesul floresti

CS Florești și-a inaugurat astăzi noul teren sintetic pe care va evolua în partidele de pe teren propriu din Liga 4, în compania echipei Sticla Arieșul Turda, cele două echipe luptând pentru promovarea în Liga 3, în sezonul trecut al ligii județene, câștig de cauză având turdenii.

 

Ca și în campionat, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 25, iar turdenii au egalat prin Florin Dan, în minutul 60.

De menționat că Arieșul Turda a mai înscris un gol, în prima repriză, prin Varodi, cu capul, însă acesta a fost anulat la semnalizarea asistentului, care a văzut o poziție afară din joc. Per ansamblu, meciul a fost echilibrat, cu faze la o poartă și la alta, după prima repriză în care au fost conduși, turdenii având ocazia să întoarcă rezultatul, însă înainte de golul egalizator, Florin Dan a ratat o situație neverosimilă, șutând pe lângă poartă, de la câțiva metri. Ce-i drept și de partea cealaltă a fost o ocazie rarisimă, după o ezitare a portarului Pasăre, însă gazdele au trimis mingea în bară, cu seninătate.

Transmisiunea LIVE TEXT a meciului o puteți vedea AICI.

”A fost un test util”, a concluzionat tehnicianul turdenilor, Constantin Olariu, la finalul jocului. Turdenii nu s-au putut baza pe portarul Rareș Pop (o mică accidentare), Cocoară, Marius Ionescu, Bituleanu, Soporan, Silaghi, Chișu, Olariu precizând că i-a lăsat pe unii jucători să se odihnească.

În ceea ce privește meciul cu Sănătatea Cluj, din Cupa României, care va avea loc săptămâna viitoare, Constantin Olariu speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă, deși cei de la Sănătatea sunt considerați favoriți. ”Avem o echipă tânără și trebuie să avem răbdare cu construcția ei”, a cerut Olariu.

În prima repriză s-a folosit echipa: Ursu - Chiș, R.Moldovan, Dan Laurențiu, Marcu, Bria, Savu, Selegean, Salcău, David, Varodi. În partea secundă au mai intrat: Pasăre - Indreica, R.Tothăzan, Herțeg, Dan Florin, Mărie, Dup și Roth.

Vezi mai jos câteva faze din meci, dar și interviul cu antrenorul Constantin Olariu, de la finalul meciului:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator