promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

box la campia

În sala „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii se face performanță, și nu numai la volei.

 

14 copii tineri boxeri alături de antrenorul lor, obțin rezultate foarte bune pentru oraș, deși situația financiară nu este una deloc bună.

Ultimele două medalii pentru clubul AGM Câmpia Turzii au venit chiar la începutul lunii august, când Bandula Iosif (13 ani) și Bandula Iulian (14 ani) au obținut medaliile de argint în cadrul concursului „Centura Aradului”. La același concurs, Țincuș Raul (14 ani) a obținut medalia de bronz.

Pentru a participa la „Centura Aradului”, sportivii au fost ajutați de Liviu Alexa, unul dintre oamenii de afaceri din Cluj Napoca. La competiția din Arad au participat cluburi importante din țară, precum: Steaua, Dinamo, Craiova etc.

De pregătirea sportivilor se ocupă Edmund Dondoczi, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de box din regiune. „De-a lungul timpului am format mulți sportivi cu rezultate deosebite la nivel național. Timp de 27 de ani am organizat Cupa „Potaissa” la box la Turda, unde au participat cluburi importante din țară. De asemenea, am reușit să antrenez și doi campioni naționali.”

Edmund Dondoczi consideră că și la Câmpia Turzii sunt mari talente în box: „Sunt mulți sportivi de viitor la Câmpia Turzii. Cosma Casian, Purece Andrei ș.a. De asemenea, am mare încredere în Iosif Bandula, care este un mare talent a boxului. Am mari speranțe că la viitorul campionat național, poate să obțină o medalie.”

Referitor la situația financiară, Edmund Dondoczi, a declarat: „Mă străduiesc să fac rezultate bune pentru oraș, dar avem nevoie și de susținere. Avem nevoie de bani, pentru deplasările din țară. Următoarea competiție este la Târgu Mureș (24 august), apoi la Cluj Napoca (Centura Transilvaniei – 25 august). Sper să fim ajutați de oamenii cu potență financiară și să reușim să participăm la aceste competiții. ”

Antrenorul copiiilor este și cel care a organizat în luna mai a acestui an Memorialul „Vasile Tătaru” la box, competiția bucurându-se de prezența mai multor cluburi importante din țară.

Cei care pot ajuta clubul AGM Câmpia Turzii, o pot face contactându-l pe antrenorul Edmund Dondoczi, la numărul de telefon: 0742886951

Sportivii fac antrenamente în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00.

Contactat de TurdaNews, primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, ne-a declarat: „Din păcate, cei de la clubul de box nu au cerut finanțare de la Primărie, nici pe legea 69, nici pe 350. Noi le-am pus la dispoziție sala să se antrenze. Mai multe, din punct de vedere legal, noi nu putem face. Îi invit, cu mare drag, să depună actele la Primărie și o să primească finanțare. Noi sprijinim sportul, dar cu respectarea prevederilor legale. ”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator