Scrie un comentariu

olariu principal

La finalul primei partide amicale din acest sezon (2-0 cu Arieșul Mihai Viteazu), antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a vorbit despre nivelul echipei.

 

„A fost primul meci, am încercat să-mi cunosc jucătorii. Marea majoritate au fost jucători tineri, din 2000 sau 1999, din păcate, pe ceilalți încă nu am putut să îi adunăm. Vreau ca săptămâna viitoare să începem să definitivăm lotul.” a declarat tehnicianul turdean la finalul meciului în exclusivitate pentru TurdaNews.

Olariu a găsit și punctele forte: „Mi-a plăcut că au avut atitudine, chiar dacă am lucrat în zilele astea destul de intens, s-a văzut și puțină oboseală. Important e că ei și-au dorit și am reușit să câștigăm.”

Legat de minusurile formației turdene, Constantin Olariu a declarat: „Este foarte mult de lucru la echipă; din punct de vedere tactic nu stăm cum ar trebui, dar nici nu am avut timpul necesar. A fost un joc de început, aștept să definitivăm lotul și ușor, ușor să ajungem să avem și un joc mai echilibrat.”

Arieșul Turda a câștigat partida amicală cu Arieșul Mihai Viteazu, scor 2-0. Golurile echipei turdene au fost marcate de Vlad Popa (51) și Horațiu Rus (80).

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator