promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

ariesul amical

Sticla Arieșul Turda a câștigat astăzi, scor 2-0, prima partidă amicală a verii, contra celor de la Arieșul Mihai Viteazu.

 

Cu mulți jucători noi, mulți dintre ei aflați în probe, Arieșul Turda a avut prima ocazie în minutul 10, când Salcău a centrat perfect în fața porții, însă Bria a trimis pe lângă. Turda a continuat să domine teritorial și în minutul 19, Alex Savu a tras de la distanță, puțin pe lângă poartă. În minutul 35, formația turdeană a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, Bria șutând în bara porții apărate de Mureșan. Salcău a ratat și el o ocazie importantă după alte două minute.

Oaspeții au ratat câteva ocazii la poarta lui Ursu în prima repriză, în special datorită unor greșeli în defensiva turdeană.

Juniorul Vlad Popa a reușit să deschidă scorul în minutul 51, reluând superb în poartă, după o pasă a lui Salcău peste defensiva oaspeților. Au urmat aceeași dominare teritorială a Turzii, fără mari ocazii la cele două porți. Golul de 2-0 a fost marcat în minutul 80, când Horațiu Rus a scăpat singur cu portarul oaspeților.

S-a terminat 2-0 pentru Arieșul, care continuă pregătirile în vederea startului sezonului 2018-2019. Primul meci oficial al echipei turdene va avea loc pe 1 august, în Cupa României. Primul meci în liga a treia va avea loc pe 25 august.

ARIEȘUL TURDA – ARIEȘUL MIHAI VITEAZU 2-0 (Popa 51`, H.Rus 80`)

ARIEȘUL TURDA: Ursu – Moldovan, Soporan, Marcu, H. Rus, Savu, L.Dan, Bria, Salcău, Chiș, A.Rus. Au mai evoluat: Miheșan – Indreica, Tothăzan, Popa, Mărie, Biriș, Băețan și Sălăgean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator