promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

sasaeac matei

Odată cu reunirea lotului echipei Potaissa Turda, la sala „George Barițiu” a avut loc și o conferință de presă, unde au fost prezenți președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac și primarul Municipiului Turda, Cristian Matei.

 

Președintele Flaviu Sâsâeac, a declarat: „Vrem un parcurs cât mai lung în Cupa EHF, ne dorim să ne apropiem de grupe și dacă avem șanse, chiar să accedem acolo. În același timp, ne dorim să încercăm accederea în finala mare. Nu știu dacă va fi posibil, având în vedere adversarii, dar nu e niciodată interzis să visezi. Cupa României o vom trata diferit față de anii trecuți, dorim și acolo un Final Four. Cam acestea ar fi obiectivele pe care ni le propunem.”

Primarul Cristian Matei: „Intrăm în al treilea an în care participăm în cupele europene, iar acest lucru este o performanță pentru Turda. Eu vin aici pentru a oferi ajutor și susținere, nu vin să fur succesul nimănui, ci să mă bucur de succesul tuturor. Am avut multe deplasări și vreau să vă spun că despre echipe de handbal a Turzii se știe și pe alte meleaguri, părerile sunt extraordinare și asta ne face să țintim și mai sus. Sperăm ca în anul în care urmează să mergem mai sus. Nu îmi rămâne decât să le urez succes.”

Înregistrarea integrală a conferinței de presă o puteți urmări mai jos.

Primul meci oficial al echipei turdene va avea loc la începutul lunii septembrie în Cupa EHF, campionatul urmând să debuteze pe 5 septembrie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator