promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

potaissa conffeti

Vești bune pentru Potaissa Turda, EHF a acceptat cererea Federației Române de Handbal de „upgrade”, astfel încât formația turdeană va evolua în sezonul 2018-2019 în Cupa EHF.

Contactat de TurdaNews, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „A fost aprobată cererea de urpgrade a FRH și vom evolua în Cupa EHF. Federația europeană a ținut cont și de parcursul nostru din ultimii doi ani, dar și de modul în care este organizat clubul, cu echipe la toate nivelurile de vârstă. De asemenea, a contat mult și faptul că la Turda va fi construită o sală polivalentă, care fiind în apropiere de Cluj Napoca, face ca zona noastră să fie un extrem de bine dezvoltată la nivelul infrastructurii.”

După ce în sezoanele precedente a jucat finala (2016-2017) și a câștigat trofeul Cupei Challenge (2017-2018), Potaissa Turda va evolua în cea de-a două competiție europeană.

În primul tur, Potaissa Turda va evolua contra unei dintre următoarele echipe: RK Dubrava (Croația), Kadetten Schauffhausen (Elveția), RK Gorenje Velenje (Slovenia), Steaua București (România), FC Porto (Portugalia), Selfoss (Islanda), Talent Robstab (Cehia), RK Zeleznicar (Serbia), OCI Lions (Olanda), Polva Serviti (Estonia), JH Besa Famgas (Kosovo). Tragerea la sorți este programată pe data de 17 iulie. Iar partidele primului tur sunt programate pe 1 sau 2 septembrie (turul) și pe 8 sau 9 (returul)..

Reunirea lotului echipei turdene este programată pe 13 iulie.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator