Termopane Maxi Prest
Scrie un comentariu

ariesul mirsid

Arieșul Turda va evolua mâine contra celor de la Unirea Mirșid, în manșa retur a barajului de promovare în liga a treia. Partida se va disputa la Popeni, pe stadionul „Comunal”, aflat la 5 km de Mirșid.

 

Formația turdeană pleacă mare favorită în confruntarea de mâine, după ce a câștigat manșa tur, scor 6-0.

Înaintea partidei de mâine, antrenorul formației turdene, Artur Podar, ne-a declarat: „În meciul de mâine sunt sigur că vom întâlni o echipă a Mirșidului mult mai motivată decât în meciul tur al barajului. Vor dori să arate ca merită mai mult din aceste două confruntări. Terenul de mâine îi va avantaja, este la dimensiuni mai mici, iar în astfel de cazuri pregătirea fizică se anihilează. Cu toate astea noi vom aborda jocul la victorie așa cum am făcut-o tot sezonul, iar la fluierul finalului de joc să putem spune că a fost un sezon fantastic. Așteptăm câți mai mulți suporteri care să fie alături de noi la meciul retur, trebuie să înțeleagă că ei sunt parte din echipă, iar noi jucăm pentru ei, bucuria este comună.”

TurdaNews va transmite live-text partida de mâine (în limita vitezei internetului de la Popeni). Meciul va începe la ora 17:30.

Partida de mâine va fi arbitrată de Alexandru Gornic din Arad, ajutat la cele două tușe de Alexandru Filip și Alin Botaș din Timișoara. Observatori vor fi Ioan Papp din Carei și Traian Marchiș din Baia Mare.

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator