BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

ariesul mirsid

Au trecut patru zile de la manșa tur a barajului de promovare în liga a treia, dintre Arieșul Turda și Unirea Mirșid, iar reacțiile continuă să apară.

 

Mihai Bode, antrenorul celor de la Mirșid, a lăudat atât echipa turdeană, cât și publicul care a fost prezent la stadion: „Am întâlnit o echipă foarte bună, care s-a văzut că are pregătire fizică. La acest capitol s-a făcut şi diferenţa. Noi în prima repriză am încercat să ne dozăm efortul şi în mare parte am făcut faţă adversarului până la pauză. Am avut o posesie bună, dar dacă nu eşti pregătit fizic nu ai nici o şansă. Am luat primele două goluri pe greşeli, iar în partea secundă a fost o diferenţă mare. Nu ştiu dacă Rapid Jibou sau Dumbrava Gâlgău puteau emite pretenţii la meciul de la Turda. Atâta timp cât o echipă din Sălaj nu va fi foarte bine pregătită fizic nu cred că va avea o şansă să promoveze în Liga a III-a nici în anii următori. Din păcate, am dat şi peste cea mai bună echipă la acest baraj, fiindcă dacă era oricare alt adversar, cred că puteam face o figură frumoasă. Sticla Arieşul Turda îşi doreşte Liga a III-a, are un lot pe măsură, dar şi susţinere. Am văzut peste 1.500 de spectatori la meci, o medie foarte bună, poate nici la Liga a II-a nu vin aşa de mulţi.” a declarat Mihai Bode pentru Sportul Sălăjean.

Arieșul s-a impus sâmbătă, scor 6-0, pe teren propriu contra celor de la Unirea Mirșid. Returul va avea loc peste trei zile, la Popeni, în județul Sălaj.

TurdaNews va deplasa la Sălaj echipa de transmisie, însă nu este sigur că vom putea transmite partida. Din informațiile pe care le-am primit de la oficialii Unirii, viteza internetul din Popeni nu este foarte bună, astfel încât este posibil să nu putem transmite live video.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator