m install
petlinii
nello construct

S-a dat startul competiției de șah pentru copii – Cupa Salina! (VIDEO/FOTO)

floris

Ieri s-a dat startul competiției internaționale de șah pentru copii – Salina Turda, care are loc în baza de tratament din interiorul celui mai spectaculos obiectiv turistic subteran din lume.

 

La competiție participă peste 250 de copii, cu vârsta între 6 și 18 ani, atât legitimați, cât și nelegitimați. Copiii au sosit din toate colțurile României, dar sunt prezenți șahiști și din Republica Moldova sau Bulgaria.

Competiția, ajunsă la a IV-a ediție, se va desfășura în perioada 16-19 iunie.

”Astăzi am dat startul Festivalului Internațional de Şah la Salina Turda, devenind un eveniment cu tradiție pentru oraşul nostru.

Administrația Locală face eforturi pentru a susține sportul, de orice fel, aceste eforturi fiind încununate cu mare succes în ultima perioada. Ne bucurăm că şi în acest domeniu sportiv avem performanță, sportul minții fiind unul la care copiii noştri excelează.

Le urez succes tuturor participanților, să aibă parte de momente frumoase aici la Turda. Nu în ultimul rând, felicitări organizatorilor şi tuturor celor care s-au implicat şi au asigurat reuşita acestui eveniment. Baftă tuturor!”, a spus primarul Cristian Matei.

”Multumesc tuturor celor implicati in acest eveniment: colegi, organizatori, participanti. E o onoare sa ma aflu printre gazdele festivalului internațional al sportului mintii din orasul nostru.”, a transmis directorul Salinei Turda, Simona Baciu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: