Banner 2 Turda News650

Scrie un comentariu

cupa salina sah

Ieri s-a dat startul competiției internaționale de șah pentru copii - Salina Turda, care are loc în baza de tratament din interiorul celui mai spectaculos obiectiv turistic subteran din lume.

 

La competiție participă peste 250 de copii, cu vârsta între 6 și 18 ani, atât legitimați, cât și nelegitimați. Copiii au sosit din toate colțurile României, dar sunt prezenți șahiști și din Republica Moldova sau Bulgaria.

Competiția, ajunsă la a IV-a ediție, se va desfășura în perioada 16-19 iunie.

”Astăzi am dat startul Festivalului Internațional de Şah la Salina Turda, devenind un eveniment cu tradiție pentru oraşul nostru.

Administrația Locală face eforturi pentru a susține sportul, de orice fel, aceste eforturi fiind încununate cu mare succes în ultima perioada. Ne bucurăm că şi în acest domeniu sportiv avem performanță, sportul minții fiind unul la care copiii noştri excelează.

Le urez succes tuturor participanților, să aibă parte de momente frumoase aici la Turda. Nu în ultimul rând, felicitări organizatorilor şi tuturor celor care s-au implicat şi au asigurat reuşita acestui eveniment. Baftă tuturor!”, a spus primarul Cristian Matei.

”Multumesc tuturor celor implicati in acest eveniment: colegi, organizatori, participanti. E o onoare sa ma aflu printre gazdele festivalului internațional al sportului mintii din orasul nostru.”, a transmis directorul Salinei Turda, Simona Baciu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator