m install
petlinii
nello construct

Formatia U8, de la Soimii Campia Turzii, campiona editiei 2017-2018, in Campionatul Regional de Mini Rugby Transilvania!

floris

Dupa ultima etapa disputata sambata 26 mai, la Sibiu, în Campionatul Regional de Mini Rugby Transilvania, editia 2017-2018, s-a tras cortina dupa ce s-au desemnat castigatoarele acestei editii. Din nou rugby-ul din Campia Turzii a fost la inaltime, rezultatele obtinute de formatiile CS Soimii Campia Turzii si CSM Campia Turzii aratand ca in Campia Turzii rugby-ul la nivel de copiii are rezultate.

 

La categoria U8, formatia Soimii Campia Turzii a reusit sa castige titlu de campioana in detrimentul formatiei Warriors Timisoara, in timp ce la U10, echipa clubului a terminat pe ultima pozitie a podiumului, iar la categoria U12, formatia CSM Campia Turzii a terminat pe locul 5.

„A fost un campionat lung si greu din toate punctele de vedere, la finalul caruia ne-am indeplinit obiectivele propuse si chiar mai mult decat ne asteptam. Cu ambitie si cu daruire din partea jucatorilor, am reusit in ultima etapa sa obtinem titlul de campionii Transilvaniei la Mini Rugby, editia 2017-2018, la categoria U8 in detrimentul echipei Warriors Timisoara. La categoria U10 am obtinut locul 3, iar cu echipa U12 de la CSM Campia Turzii, locul 5.

In primul rand vreau sa felicit jucatorii celor trei echipe pentru rezultatele obtinute in aceasta editie de campionat, cat si pentru bucuriile aduse de jucatorii celor doua cluburi parintilor si tuturor sustinatorilor rugby-ului din Campia Turzii si Turda.

Multumesc cu aceasta ocazie parintilor, deoarece fara eforturile, implicarea si sustinerea lor era foarte greu sa participam la toate etapele din returul campionatului. Nu in ultimul rand, multumesc pentru sustinere financiara si urmatorilor sponsori care ne-au ajutat, aici mentionez: Consiliul Judetean Cluj, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Campia Turzii, Salina Turda, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Turda, SC Urcan SRL, Complex Turistic „La Broscuta” Campia Turzii, A.J.R Cluj, Asociatia Castel Banffy Luncani, iar pentru mediatizarea si promovarea acestor evenimente, partenerilor media, TurdaNews si Ziarul 21.

Activitatile pe care le vom desfasura pe viitor sunt: participarea in data de 16 iunie la Cluj-Napoca, la un festival rugbystic, participarea la cele 4 etape din cadrul Circuitului National de Mini Rugby, editia 2018, daca avem in continuare sustinere financiara, iar din toamna inscrierea si participarea in Campionatul Regional de Mini Rugby Transilvania, editia 2018-2019, la toate cele trei categorii de varsta, U8, U10 si U12.”, ne-a declarat antrenorul Valentin Fetita.

Iata si loturile celor trei formatii participante la Campionatul Regional de Mini Rugby Transilvania, editia 2017-2018:

Categ.U8, Soimii Campia Turzii (campioana): Rus Andrei, Dominici Bogdan, Crisan Tudor, Chetan David, Tiplea Mihai, Tiplea Alexandru, Lazar Alin, Iacob David.

Categ.U10, Soimii Campia Turzii (locul 3): Socaci Fabian, Buturca Nicolae, Belea David, Maier Razvan, Chiorean Luca, Ioo David, Hechi Dragos, Lazar Raul, Dragota Alex, Szabo Robert, Moldovan Alexandru, Trif Ioana, Lazar Emilia, Avram Andrei.

Categ.U12, CSM Campia Turzii (locul 5): Albert Ianis, Ploscar George, Rus Flaviu, Sava Abel, Rafai Denis, Fracas Marcus, Lazar Marian, Sipos Marian, Venczel Diana, Badea Andreea, Sin Paul, Morea Andrei, Muresan Rares, Moga Razvan.

Antrenori: FETITA VALENTIN si BULEA MARIUS.

sursa foto: SbSport.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: