marian morar
m install
nello construct

Handbal, Liga Națională: Potaissa Turda s-a impus în partida cu CSM și mai are nevoie de o victorie pentru medaliile de bronz (Galerie Foto/VIDEO)

zamblau eugen
floris

Potaissa Turda s-a impus astăzi, scor 26-24, în fața celor de la CSM București, în primul meci din finala mică a Ligii Naționale de handbal masculin.

 

CSM-ul a început mai bine și s-a distanțat repede la două goluri (1-3, min 5), însă Turda a revenit repede în joc. În minutul 10, Roland Thalmaier a marcat pentru 6-5 și de atunci, Potaissa nu a mai cedat inițiativa. CSM-ul a egalat la 10 (min 24), însă finalul de repriză a aparținut echipei turdene care a marcat de trei ori și a primit un singur gol.

La fel ca și în prima parte, primul gol a fost marcat de oaspeți, care chiar au reușit să egaleze după 11 minute (17-17). Potaissa s-a distanțat din nou, însă CSM-ul a revenit. Irimiuș a avut două intervenții consecutive și echipa antrenată de Horațiu Gal s-a distanțat la trei goluri (23-20, min 51). Echipa turdeană a gestionat perfect finalul de meci și a reușit să se impună, scor 26-24.

Turda conduce cu 1-0 și mai are nevoie de o victorie pentru a-și asigura medaliile de bronz. Meciul 2 va avea loc luni, de la ora 17:30 la București.

La finalul partidei, coordonatorul echipei turdene, Marius Szoke, ne-a declarat: „A fost destul de greu pentru că a fost o perioadă foarte încărcată pentru noi, dar am reușit să ne concentrăm și să câștigăm. Putem să câștigăm la București, pentru că noi nu avem nimic de pierdut acolo, ei o să joace cu presiune, noi o să mergem relaxați și o să facem un joc bun. Atmosfera superbă, ca întotdeauna, publicul alături de noi. E cel mai bun sezon din cariera mea. Mă simt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă acomodez.”

De partea cealaltă, Javier Humet, ne-a declarat: „A fost greu, am alergat după Turda tot meciul, cred că am făcut un meci ok, nu am jucat nici foarte slab, nici foarte bine. O să jucăm acasă, sperăm să câștigăm și să ducem meciul în prelungiri. Noi am greșit puțin mai mult decât Turda și asta ne-a costat.”

POTAISSA TURDA – CSM BUCUREȘTI 26-24 (13-11)

Potaissa Turda: Ghiță (6 goluri), Asoltanei (4), Cîntec (3), Thalmaier (3), Ignat (3), Stamate (2), Zacaciurin (1), Iancu (1), Lazăr (1), Savic (1), Adomnicăi (1).

CSM București: Rotaru (9 goluri), Humet (5), Georgevski (2),Tioumentsev (2), Chike (2), Robledo (2), Șomlea (1), Mănescu (1).

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2