Scrie un comentariu

potaissa constanta

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, pe teren propriu, contra celor de la CSM București, în primul meci al finalei mici din Liga Națională de handbal masculin.

 

Pentru echipa turdeană este prima partidă după câștigarea Cupei Challenge, trofeu câștigat duminică, la Atena.

Înaintea partidei de mâine, fostul căpitanul al celor de la CSM, Iulian Stamate, ne-a declarat: „Trebuie să ne revenim din euforia câștigării cupei și să ne conectăm 100% la meciul de joi. Ne dorim foarte tare să câștigăm medaliile de bronz și pentru asta nu avem voie să facem greșeala pe care am făcut-o în primul meci cu Dinamo. Echipa CSM-ului va fi cu siguranță foarte motivată și vor încerca să salveze o mică parte din acest sezon, prin clasarea pe podium. Așteptăm suporterii la sală și sunt sigur că avându-i alături, vom face un meci bun.”

Partida va fi arbitrată de Georgian Băducu și Răzvan Voicu, ambii din Buzău, în timp ce observator din partea FRH va fi Ștefan Ciurea din Craiova.

Sunt șanse ca partida dintre Potaissa Turda și CSM București să fie transmisă în direct pe TurdaNews.

Biletele se găsesc la cafeneaua „Corso”, sau în ziua meciului la sala „George Barițiu” (cu o oră înaintea de meci). Prețul unui bilet este de 10 lei.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator