m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Cupa României: Arieșul s-a impus la Mintiu Gherlii și s-a calificat în faza următoare

floris

Arieșul Turda s-a impus în această după-masă, scor 7-3, pe terenul celor de la Vulturul Mintiu Gherlii și s-a calificat în faza următoare a Cupei României, sferturile de finală.

 

Arieșul a început în forță partida și în primul minut de joc, Silaghi a rămas singur cu Farcaș, însă a tras pe lângă. În minutul 10, același Silaghi a trecut pe lângă gol, după o greșeală a portarului advers. Golul a venit în minutul 22, când Florin Dan a executat pe jos o lovitură liberă, învingându-l pe Farcaș. După doar 5 minute, gazdele au restabilit egalarea, Hidișan transformând o lovitură de la 11m. În minutul 37, Lăkătuș a pasat perfect pentru Silaghi, iar atacantul turdean nu a mai ratat. În minutul 44, Florin Dan a imitat execuția lui Savu din partida cu Armenopolis, reușind să înscrie direct din corner.

După pauza, Turda a continuat să forțeze și Mărie a marcat pentru 4-1, după o centrare venită de la Moldovan. În minutul 58, Rus a tras plasat de la marginea careului și a redus din diferență. După alte cinci minute, Savu a marcat din lovitură de la 11m, Hidișan reducând din diferență, în minutul 69, cu o execuție superbă din lovitură liberă. Florin Dan a realizat tripla în minutul 82, pentru ca în prelungirile partidei, Savu să stabilească scorul final, 3-7, cu un șut superb de la 20 de metri.

Cu această victorie, Arieșul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană. La tragerea la sorți, Arieșul va face parte în urna capilor de serie, alături de CSM Câmpia Turzii, CS Florești și Someșul Gilău. În cealaltă urnă vor fi ALVIO Cuzdrioara, FC Bonțida, Chimia Turda și Gloria Cătina.

Sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană vor avea loc pe 9 și 10 mai, pe terenul echipelor din urna a doua.

VULTURUL MINTIU GHERLII – ARIEȘUL TURDA 3-7 (Hidișan 26`p, 69`, Rus 58` / Fl. Dan 22`, 44`, 82`, Silaghi 37`, Mărie 54`, Savu 63`p, 90+2`)

Arieșul Turda: M.Lăkătuș (Litean 63`) – Soporan, Ionescu, Moldovan, Bituleanu, Cocoară, Paleoca (Savu 57`), Mărie (David 63`), Silaghi, G.Lăkătuș (Marcu 63`), Fl. Dan.

Vulturul Mintiu Gherlii: A.Farcaș – M.Brehar, Takacs, Olteanu, Țeglaș, Hidișan, Rus, O.Farcaș (F.Brehar 31`), Lehene, Morar (Gergely 85`), Maxim (Balint 46`)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: