m install
petlinii
nello construct

Voleibalistii de la CSM Câmpia Turzii se califică la turneul de promovare in prima ligă, după ce au învins și echipa gazdă, Știința Bacău!

floris

Astăzi, în finala turneului semifinal al seriei de vest din Divizia A2, la volei masculin, competiție disputată timp de 3 zile la Bacău, formația CSM Câmpia Turzii a dispus cu 3-1 (19-25; 25-18; 25-16; 25-23) de Știința Bacău, echipa gazdă. 

 

Rezultatul este unul extraordinar pentru formația din Câmpia Turzii, mai ales prin prisma faptului că a reușit să se impună chiar pe terenul unei contracandidate la promovare, respectiv formația Știința Bacău. 

În meciul se astăzi, voleibalistii CSM-ului au început încrezători, dar cei de la Știința Bacău au fost mai exacți și au câștigat primul set la 19.

Următoarele trei seturi au fost controlate in totalitate de cei de la CSM, care le-au câștigat cu scorul de 25-18, 25-16 și 25-23.

Amfitrionii acestui succes au fost: Remes Dan, Ciupe George, Vanca Daniel, Cocis Ionuț, Câmpean Tudor, Predescu Radu, Hasmasan Dorian, Lupou Marius, Perde Calin, Andries Vlad.

Inclusiv primarul Dorin Lojigan a transmis un mesaj de felicitare pentru performanța voleibaliștilor din Câmpia Turzii:

”Felicitări băieților noştri, care au demonstrat că, prin perseverenţă, dedicare şi spirit de echipă, pot dovedi orice obstacol în calea performanței sportive.

Sunt mândru că performanțele sportive de la Câmpia Turzii aduc glorie şi recunoaştere naţională municipiului nostru, reflectând totodata trendul ascendent pe care se află comunitatea”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: